Путін виступив з резонансною промовою в окупованому Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін виступив з резонансною промовою в окупованому Криму

Путін виступив з резонансною промовою в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін приїхав на окупований півострів у п'яту річницю анексії Криму. Там очільник Кремля вже встиг виступити з резонансною промовою, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Окрім того, Путін відкрив два блоки на Балаклавській і Таврійській ТЕС в Криму, традиційно висловившись на підтримку анексії.

"18 березня - знаменний день для Севастополя, для Криму, так і для всієї країни. П'ять років тому відбулося возз'єднання Криму і Севастополя з Росією, і тоді ж, у 2014 році, ми розуміли, що попереду дуже велика, масштабна робота. І сьогодні вона, ця робота, йде за планом, послідовно, системно", - заявив президент РФ.

 Введення нових енергооб'єктів Путін назвав "важливим кроком у зміцненні енергетичної безпеки Кримського півострова".За словами президента РФ, в 2014 році власна генерація на кримському півострові становила 160 МВт.

"Цього було навіть недостатньо з урахуванням поставок з України, явно було недостатньо для сталої роботи та подачі електроенергії в житлові будинки, лікарні, школи і тим більше для розвитку кримського півострова... Сьогодні загальний обсяг енергоспоживання в Криму становить десь 1000-1100 МВт. З урахуванням введення нових об'єктів загальний енергетичний ресурс Криму і Севастополя складе близько 2070 МВт. Таких обсягів буде достатньо не тільки для покриття власних потреб з урахуванням планів розвитку Кримського півострова, але і за необхідності для передачі в сусідні регіони", - заявив Путін.

Як повідомляв ONLINE.UА, у Путіна з'явився новий план на окупований Крим. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?