У Києві за добу двічі горів Roshen - опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві за добу двічі горів Roshen - опубліковано відео

У Києві за добу двічі горів Roshen - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В українській столиці, на вулиці Хрещатик неподалік від Бессарабського ринку, горіло приміщення магазину Roshen. Відео пожежі у магазині опублікував "Київ.Оперативний" на Facebook-сторінці, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що за добу – це уже другий напад на магазини Roshen.

"Поліція затримала 53-річного чоловіка, який кинув ємність із запальною сумішшю у вітрину магазину. Наразі він надає пояснення.Напередодні 17 березня в Оболонському районі столиці невідомі підпалили будівлю магазину Roshen біля станції метро "Героїв Дніпра", - сказано в повідомленні.

У ДСНС повідомили, що пожежа виникла на фасадній стіні із зовнішньої сторони будівлі. З місця події вилучили речовину невідомого походження, її направили на проведення експертизи, повідомили у поліції " Українській правді". За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу.

Як повідомляв ONLINE.UA, в 2017 році активістка Аліса Виноградова напівоголеною підпалила перед фірмовим магазином Roshen в центрі Вінниці декоративний трамвай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?