Apple вразила світ довгоочікуваними новинками - перші фото
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple вразила світ довгоочікуваними новинками - перші фото

Apple вразила світ довгоочікуваними новинками - перші фото
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Apple представила нові моделі планшетів - iPad Air і iPad Mini. Новий iPad Air отримав екран діагоналлю 10,5 дюйма, діагональ iPad Mini - 7,9 дюйма, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-реліз корпорації.

Вказано, що у нові iPad встановлені процесори Apple A12 Bionic з чіпом для обробки нейронних обчислень і 4-ядерною графічною підсистемою.У обох пристроїв нові камери: основний об'єктив на 8 МП і фронтальна на 7 МП.Всі моделі представлені в трьох кольорах - срібло, золото і "сірий космос" - з пам'яттю 64 Гб або 256 Гб.

"Ціна iPad Air - від 499 доларів (з підтримкою WiFi) до 629 доларів (з підтримкою WiFi і SIM-карти).Вартість iPad Mini починається від 399 доларів (з підтримкою WiFi) до 529 доларів (з підтримкою WiFi і SIM-карти).Працювати на пристроях можна за допомогою стилуса Apple Pencil першого покоління, його можна придбати окремо за 99 доларів. Смарт-клавіатура для iPad Air з можливістю підтримки більш ніж 30 мов обійдеться в 159 доларів", - сказано в повідомленні.

Замовити нові iPad в країнах першої хвилі, включаючи США, Великобританію, Німеччину і Польщу, можна вже сьогодні, доставляти їх почнуть з наступного тижня. Дата релізу і ціни в Україні поки невідомі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  австралійський суд зобов’язав компанію Apple  виплатити 9 млн доларів штрафу. Причиною прийняття такого рішення стала відмова компанії безкоштовно ремонтувати iPhone користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?