З глузду з'їхав чи шо: Путін в окупованому Криму заговорив українською – відео
Категорія
Політика
Дата публікації

З глузду з'їхав чи шо: Путін в окупованому Криму заговорив українською – відео

З глузду з'їхав чи шо: Путін в окупованому Криму заговорив українською – відео
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін під час візиту до окупованого РФ Криму почав стверджувати, що російський і український народи нібито ніколи не сварилися. Під час такої промови глава Кремля вирішив продемонструвати і знання української мови, передає ONLINE.UA.

За словами російського президента, українці нібито не відчувають якогось обмеження у Росії. Варто зазначити, що на території РФ немає жодної української школи, а у в'язницях перебуває більше сотні українських політв'язнів.

За його словами, українці – третя етнічна група в Росії, адже їх там 3 мільйони. Проте, ці дані російського президента навряд чи точні, адже згідно з останнім переписом, у РФ проживає майже вдвічі менше українців – 1,8 мільйона.

"Упевнений на 100 відсотків, українці не відчувають в Росії якихось обмеженнь, ні в чому, абсолютно. І в тому числі, і в Криму. Російський і український народи ніколи не сварилися. І зараз вони, на моє глибоке переконання, у сварці не перебувають", – стверджує він.

Окрім того, Путін також пожалівся кримчанам на непорозуміння у відносинах з чинною українською владою.

"У нас нерозуміння лише із сьогоднішнім керівництвом України, з яким навряд чи можна зварити кашу й домогтися якогось позитивного результату в розвитку наших відносин. Те, що вони творять, іноді просто викликає острах і здивування. Так і хочеться запитати українською – "З глузду з’їхав чи шо?"
– заявив Путін.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, чого можна чекати від Путіна в 2019 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?