Неочікувано: Путін визнав, що анексія Криму була помилкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Путін визнав, що анексія Криму була помилкою

Неочікувано: Путін визнав, що анексія Криму була помилкою
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін у своєму найближчому оточенні визнав, що анексія Криму була помилкою, але не має наміру визнавати це публічно. Про це в ефірі українського телеканалу заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, передає ONLINE.UA.

"Тепер для Путіна просто немає виходу. У нас зараз, до речі кажучи, різні служби цікавляться нашою думкою: як ви думаєте, Путін міг би піти з Криму, не втративши обличчя? Немає такого шляху, просто немає. А Путіну визнати, що він зробив помилку? Він, до речі, в своєму колі про це вже і каже. Це перевірені джерела. Він каже: "Ми з Кримом зробили помилку, але цього ми не визнаватимемо". Ось така ось концепція", - підкреслив Джемілєв.

Він пояснив, що для Путіна піти з Криму - це "зробити харакірі".

Як повідомляв ONLINE.UА, російський опозиціонер та політичний експерт Леонід Гозман заявив, що  вторгнення на Донбас було колосальною помилкою Путіна. Тож домовитись з Росією про вихід її збройних формувань з окупованих територій Донецької і Луганської областей можливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?