Порошенко каже, що не хоче "варити кашу з Путіним"
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко каже, що не хоче "варити кашу з Путіним"

Порошенко каже, що не хоче "варити кашу з Путіним"
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко вперше прокоментував заяву російського президента Володимира Путіна про його непорозуміння "лише з українською владою". З коментарем він виступив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Стосовно того, що хтось там з кимось каші не зварить, я не збираюся ані кашу варити і їсти, ані на рибалку бігати, як деякі наші кандидати", - сказав Порошенко.

Окрім того, він зазначив, що впевнений у відновленні переговорів про введення миротворчої місії ООН на окуповану територію Донбасу у разі своєї перемоги.

 "І відразу ж після виборів президента, коли Путін змушений буде забезпечити відновлення переговорів про реалізацію мінських домовленостей і відновлення переговорів про відновлення суверенітету України в Криму, перейти для обговорення в Раді Безпеки Організації Об'єднаних Націй питання запровадження місії миротворців - відповідно до стандартів ООН", - стверджує Порошенко.

Український лідер наголосив, що "левова частина країн членів ООН готова запроваджувати миротворчу місію, як необхідний складовий компонент безпекового пакету для імплементації Мінська".

Нагадаємо, нещодавно Порошенко заявив, що Російська Федерація почала реалізацію сценарію втручання у вибори в Україні та Молдові, проведення яких заплановане на 2019 рік. Він також наголосив, що Росія намагається використовувати сучасні інформаційні технології, зокрема для дискредитації керівництва сусудніх держав.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко виступив з категоричною заявою на адресу Путіна через вибори в Україні. Він заявив, що російський президент ніколи не буде вирішувати, хто буде президентом України — це рішення прийме український народ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?