Представника Путіна засудили до 13 років в'язниці - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Представника Путіна засудили до 13 років в'язниці - перші подробиці

Представника Путіна засудили до 13 років в'язниці - перші подробиці
Джерело:  online.ua

В Україні заочно засудили до 13 років позбавлення волі уповноваженого представника Президента РФ у так званому "Кримському федеральному окрузі" Олега Бєлавєнцева. Дане рішення ухвалив Святошинський районний суд Києва, передає ONLINE.UA з посиланням на заяву українського генпрокурора Юрія Луценко.

Зазначається, що суд визнав Бєлавєнцева винним у вчиненні посягання на територіальну цілісність і недоторканість України, підбурювання до державної зради та веденні агресивної війни проти України.

Олег Бєлавєнцев

"Слідство довело, що Бєлавєнцев з лютого-березня 2014 року був у Криму і за попередньою змовою з іншими представниками влади РФ, допомагав військовослужбовцям РФ співпрацювати із військовими козацькими товариствами.Ця співпраця мала на меті порушення суверенітету і територіальної цілісності України, "шляхом ведення агресивної війни для організації окупації та подальшої анексії території півострова Крим, що призвело до тяжких наслідків у вигляді порушення територіальної цілісності України", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що у той самий час Бєлавєнцев підбурював українських військовослужбовців вчинити державну зраду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Монако  працівники поліції після допиту затримали російського мільярдера Дмитрія Риболовлєва, якого вважають другом і соратником президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?