Голлівуд сколихнув ще один гучний сексуальний скандал: в центрі - Warner Brothers
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівуд сколихнув ще один гучний сексуальний скандал: в центрі - Warner Brothers

Голлівуд сколихнув ще один гучний сексуальний скандал: в центрі - Warner Brothers
Джерело:  online.ua

В Голлівуді уже котрий рік не вщухають гучні сексуальні скандали. Так, нещодавно генерального директора кінокомпанії Warner Brothers Кевіна Цудзіхару звинуватили у сексуальних стосунках з акторкою в обмін на її кар'єру, передає ONLINE.UA з посиланням на The Associated Press.

Цудзіхара покинув престижну роботу гендиректора Warner Brothers та добровільно подав у відставку, коли почав отримувати чимало зауважень зі сторони. Складне рішення він прийняв після тривалого самоаналізу та спілкування з керівництвом студії.

"Стало зрозумілим, що моє постійне лідерство може бути чинником, який відволікає, і перешкодою для подальшого успіху компанії. Кропітка робота всіх співробітників нашої організації гідна захоплення, і я не дозволю увазі ЗМІ до свого минулого відволікати увагу від всієї тієї чудової роботи, яку робить команда", - заявив він.

На скандал відреагував і виконавчий директор компанії Джон Стенк. Він стверджує, що його колега зробив це в інтересах всієї студії.

"Кевін багато в чому сприяв успіху студії за останні 25 років, і за це ми дякуємо йому. Кевін визнає, що його помилки несумісні з очікуваннями керівництва компанії і можуть вплинути на здатність компанії рухатись вперед", – пояснив Джон Стенк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома модель потрапила в гучний скандал через відверте фото. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?