Королева тролінгу: відома французька політикиня пояснила, чому назвала свого кота Brexit
Категорія
Світ
Дата публікації

Королева тролінгу: відома французька політикиня пояснила, чому назвала свого кота Brexit

Королева тролінгу: відома французька політикиня пояснила, чому назвала свого кота Brexit
Джерело:  online.ua

Відома політикиня та французька міністерка у справах Європи Наталі Луазо назвала свого кота Brexit, тому що він "нерішучий і не хоче виходити", коли вона за його запитом прочиняє двері. Про це вона розповіла у своїй соціальній мережі Facebook, передає ONLINE.UA.

"Він будить мене щоранку, нестерпно і голосно м’явчить, тому що хоче вийти. Коли я відчиняю двері, він, нерішучий, залишається всередині. А потім, коли я його виганяю, кидає на мене злі погляди", - пояснила своє рішення дати коту незвичне ім’я французька міністр.

Що цікаво, цей допис був опублікований після того, як британський парламент минулого тижня вдруге відмовився підтримати угоду про вихід з ЄС. Британія на референдумі проголосувала за вихід з ЄС у 2016 році, але з того часу парламент не схвалив домовленості про впорядкований вихід з блоку.

В коментрях до допису користувачі мережі назвали політикиню "королевою тролінгу".

Варто зазначити, що Наталі Луазо відповідає за підготовку Франції до Brexit. На посаді міністра у справах Європи вона уважно стежила за переговорами між Лондоном і Брюсселем, які тривали два роки.

Британія все ще планує вийти з Європейського союзу 29 березня. Проте, швидше за все, Brexit буде відтерміновано щонайменше до кінця червня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  британський уряд не виключає введення воєнного стану в країні, щоб запобігти хаосу і безладдю в разі виходу зі складу Європейського союзу без попередньої згоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?