У Кремлі зізналися, який кандидат у президенти України влаштує Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі зізналися, який кандидат у президенти України влаштує Путіна

У Кремлі зізналися, який кандидат у президенти України влаштує Путіна
Джерело:  online.ua

Влада РФ надіється, що на президентських виборах 2019 року в Україні переможе "президент миру, а не війни". Так, речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що кращим у президентських перегонах в Україні вважається той кандидат, який "доб'ється миру в країні", передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

За словами прес-секретаря Путіна, для РФ однозначно краще, аби до влади прийшов і був обраний українцями той президент, який буде тверезо оцінювати реальність.

"У якого (кандидата – ред.) переважає політична мудрість, і який не буде президентом війни, а стане президентом миру і вибудовування відносин з усіма сусідами, в тому числі з Російською Федерацією. Ось це можна сказати однозначно", – додав Дмитро Пєсков.

Варто нагадати, що нещодавно Володимир Путін під час візиту до окупованого Криму відзначився новою цинічною заявою. Незважаючи на постійні обстріли російських окупаційних військ на Донбасі і погіршення ситуації на півострові, глава Кремля сказав, що готовий до миру і розраховує в цьому питанні на ОБСЄ.

Як повідомляв  ONLINE.UA, раніше український глава Петро Порошенко вперше прокоментував заяву російського президента Володимира Путіна про його непорозуміння "лише з українською владою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?