Чому РФ стала міжнародним вигнанцем - ЗМІ назвали головну причину
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому РФ стала міжнародним вигнанцем - ЗМІ назвали головну причину

Чому РФ стала міжнародним вигнанцем - ЗМІ назвали головну причину
Джерело:  online.ua

Журналісти британського видання The Daily Telegraph вважають, що псевдореферендум у Криму істотно вплинув на геополітичні взаємини між Кремлем і Заходом. Крім того, для російського лідера Володимира Путіна це стало знаком того, що він може кинути виклик НАТО, передає ONLINE.UA.

На думку представників ЗМІ, очільник Кремля розцінив санкції, які все ще діють, як невелику ціну, що потрібно заплатити за демонстрацію своєї сили. А за деякий час він отримав сміливості стільки, щоб втрутитися в сирійський конфлікт і порушувати демократичні процеси в Європі та США.

На думку авторів статті, хоча Путін, можливо, зміцнив свою репутацію сильного лідера в Росії — його рейтинг схвалення серед населення тоді зріс приблизно до 80%, натомість у інших країнах "референдум" посилив підозри щодо його намірів.

"Для Путіна стало очевидним, що йому не дозволять підірвати стабільність в країнах на кордонах Росії, як до прикладу у Балтії. Ніхто не хоче конфлікту з Росією. Але конфронтація стає набагато ймовірнішою, якщо Кремль не усвідомить, що його зусиллям чинитимуть опір. Після Криму Путін думав, що йому може зійти з рук що завгодно, навіть спроби вбивств за кордоном. Але Росія стала міжнародним вигнанцем, якому мало хто довіряє та який є ізольованим через своє керівництво", – пояснюють журналісти.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як Захід може приборкати Путіна. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?