Все заради України: Тіна Кароль похизувалася успіхами в США
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Все заради України: Тіна Кароль похизувалася успіхами в США

Все заради України: Тіна Кароль похизувалася успіхами в США
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Тіна Кароль здійснила робочу поїздку до Нью-Йорка - вона домовилась про співпрацю з міжнародною студією звукозапису Bentley Records, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що після успіху на українській сцені красуня підписала угоду з лейблом Bentley Records та невдовзі розпочне створення англомовного альбому. Про чимале досягнення Тіна Кароль розповіла на своїй сторінці в Instagram. До радісної новини співачка додала стильне фото, зроблене в престижному районі Нью-Йорка – знаменитому Манхеттені.

Окрім того, Кароль опублікувала кількахвилинний ролик, в якому продемонструвала сам процес підписання контракту. Фанатам вона зізналася. що хоче зробити щось пам'ятне для України.

"Ви можете пишатись. Можливо, якось вдасться артисту з нашої території зробити щось позитивне для своєї країни. Мені би, наприклад, хотілось для України зробити щось пам'ятне", – зізналась Тіна Кароль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Тіна Кароль опублікувала в соцмережі архівне відео 2000 року. Цей ролик шокував її фанатів, які не впізнали співачку в молодості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?