"Чужа і холодна": фанатів розчарувало нове фото легендарної Моніки Беллуччі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Чужа і холодна": фанатів розчарувало нове фото легендарної Моніки Беллуччі

"Чужа і холодна": фанатів розчарувало нове фото легендарної Моніки Беллуччі
Джерело:  online.ua

Відома італійська акторка та секс-символ Моніка Беллуччі вирішила нагадати своїм шанувальникам, як виглядала під час знімання французької стрічки "Друге дихання", що вийшла на телеекрани у 2007 році.Архівне фото Моніка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, однак більшості фанатів воно просто не сподобалося, передає ONLINE.UA.

Як відомо, у французькій кримінальній драмі італійка постала у незвичному для неї образі – білявки – для того, щоб краще відповідати образу "подруги гангстера" (роль якого зіграв Данієль Отей).На фото Беллуччі позує з яскравим макіяжем і у пальто з лакованої шкіри. Акторка підкреслила свій пишний бюст завдяки відвертому розрізу вбрання. Під знімком Моніка позначила перукаря і автора її зачіски Джона Нолле і фотографа Жерара Ранцінана.

"Якийсь час назад, блондинка для французького фільму "Друге дихання", – підписала фото італійка.

"Якась холодна та чужа; цей колір тобі взагалі не личить; чесно кажучи, не сприймаю Моніку блондинкою; красива, проте якась далека; неймовірна в будь-якому образі; не люблю цей фільм; вона - чарівна, колір не грає жодної ролі", - сперечаються фанати в коментарях.

Як повідомляв  ONLINE.UA, головна красуня італійського кінематографу Моніка Беллуччі вперше потрапила в об’єктиви папараці зі своїм новим бойфрендом, який є молодшим за неї на 18 років. Фото за лічені години стало хітом мережі, адже відома акторка доволі довго не афішувала своє особисте життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?