Трамп накинувся на Google із шокуючими звинуваченнями
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп накинувся на Google із шокуючими звинуваченнями

Трамп накинувся на Google із шокуючими звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп звинуватив всесвітньо відому компанію Google у тому, що вона допомагає військовим Китаю співпрацюючи з ними. Варто зазначити, що до цього у співпраці з Китаєм компанію звинуватили у Пентагоні.У своєму Twitter Трамп написав, що Google допомагає Китаю та їх військовим, однак не США, передає ONLINE.UA.

"Доброю новиною є те, що вони допомагали шахраюваті Хілларі Клінтон, а не Трампу... І чим все закінчилося? "– написав президент США.

 Саме так очільник Білого дому натякнув на програш Клінтон на президентських виборах 2016 року, на яких вони були суперниками.

Як відомо, на днях побоювання з приводу співпраці Google з Китаєм висловили у Пентагоні. Голова об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Джозеф Данфорд, виступаючи у конгресі, сказав, що "роботи, які проводить Google у Китаї, приносять користь китайським військовим".

Водночас в.о. міністра оборони Патрік Шенахан зазначив, що Китай займається розкраданням технологій у американських компаній, а той же Google виявляє "недостатнє бажання" для підтримки програм міноборони США.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Пентагону  заявив, що США збільшать кількість американських винищувачів-бомбардувальників, готових до бойових операцій.  Він наголосив, що повітряні сили країни повинні бути краще підготовлені до потенційної війни з Росією чи Китаєм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?