Мораес вперше одягнув форму збірної України - фотофакт
Категорія
Спорт
Дата публікації

Мораес вперше одягнув форму збірної України - фотофакт

Мораес вперше одягнув форму збірної України - фотофакт
Джерело:  online.ua

Новий гравець збірної України з футболу Жуніор Мораес прибув до розташування команди і отримав комплект форми.Він одягнув тренувальний костюм із тризубом на грудях. Варто зазначити, що це перша поява Мораеса в офіційній формі України, передає ONLINE.UA з посиланням на Instagram-аккаунт Федерації футболу України.

"Сьогодні близько 11-ї години Жуніор Мораес, якого Андрій Шевченко викликав для підготовки до стартових матчів Євро-2020, прибув до розташування збірної України в готелі "Хілтон". Гравця зустріли адміністратори збірної та представники прес-служби ФФУ. Жуніор одразу ж отримав екіпірування – вільним був комплект із 18 номером, що, утім, не означає, що в новачка буде саме такий ігровий номер, – йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що напередодні Мораес отримав український паспорт - відповідний указ підписав Президент України Петро Порошенко. 19 березня відомий футболіст отримав дебютний виклик збірної України і прибув у розташування команди.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український футболіст встановив нове досягнення у чемпіонаті Англії. Що особливо цікаво, для встановлення рекорду Олександру Зінченку виявилося достатньо лише 13 матчів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?