Facebook буде підкорювати користувачів новим додатком
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook буде підкорювати користувачів новим додатком

Facebook буде підкорювати користувачів новим додатком
Джерело:  online.ua

Відома американська компанія Facebook вирішила не пасти задніх в індустрії технологій та оголосила про запуск власного додатку для ігор, адже кожен місяць більше 700 мільйонів користувачів соціальної мережі дивляться ігрові відео, грають в ігри чи по-іншому взаємодіють з ігровим контентом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MSPoweruser.

"Адміністрація соцмережі анонсувала нову вкладку Facebook Gaming для основного мобільного клієнта, а також окремий спеціалізований додаток для користувачів смартфонів. Стверджується, що там геймери зможуть знаходити цікаві для них ігри, стріми, тематичні групи і так далі", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що спочатку функція Facebook Gaming буде запущена для тих користувачів, які виявляли інтерес до ігрового контенту, а потім розшириться на весь світ. При цьому користувачі, які не можуть знайти вкладку на своїй головній панелі навігації, виявлять її в меню "Закладки".

На жаль, наразі не відомо, коли компанія запустить релізну версію повсюдно, проте, швидше за все, затягувати з цим не будуть.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська компанія Facebook почне перевіряти достовірність інформації на фотографіях і відеороликах. Таким чином адміністрація соцмережі буде боротися з "російськими пропагандистами", які поширюють фейкові новини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?