"Ми довго чекали": команда російського боксера прокоментувала бій з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Ми довго чекали": команда російського боксера прокоментувала бій з Усиком

"Ми довго чекали": команда російського боксера прокоментувала бій з Усиком
Джерело:  online.ua

Менеджер колишнього чемпіона світу у важкій вазі Дениса Лебедєва Вадим Корнілов повідомив, що майбутнє спортсмена залежить від рішення WBA щодо поєдинку з Олександром Усиком, адже саме український боєць володіє поясом за цією версію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на World of Boxing Promotions.

Представники російського боксера зізналися, що довго чекали рішення Олександра.

"Ми довго чекали, поки команда Усика прийме рішення. Як розуміємо, команда Олександра прийняла рішення провести бій у важкій вазі. Зараз чекаємо висновку від WBA з приводу титулу, чекаємо від них рішення по ситуації. Є плани, що бій Дениса відбудеться, але трохи пізніше і, швидше за все, з іншим суперником", - каже Корнілов.

Варто зазначити, що свій останній бій Усик провів в 11 листопада 2018 року, коли нокаутував британця Тоні Белью. Зберігши усі пояси у важкій вазі, Олександр наразі вирішив піднятися до надважкої ваги. Проте Усик досі не дізнався ім'я свого наступного суперника.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Усика назвав боксером 2018 року також ще і авторитетний американський телеканал ESPN. Експерти відзначили, що Усик провів фантастичний рік і створив ще більше історії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?