Трамп вперше відверто розповів про свою фобію
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп вперше відверто розповів про свою фобію

Трамп вперше відверто розповів про свою фобію
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп в одному із інтерв'ю заявив, що побоюється безпілотних автомобілів. Одіозний політик вперше відверто зізнався, що не довіряє комп'ютерам возити людей, передає ONLINE.UA з посиланням на Ars Technica.

Зазначається, що під час спілкування з американським президентом журналіст запитав про те, чи не хоче Тмарп володіти Tesla з технологією автопілота. Президент заявив, що ніколи би не сів у таке авто.

"Так, це круто, але я б ніколи не сів в машину з автоматичним управлінням ... Я не довіряю якомусь комп'ютерові возити мене!", - заявив Трамп.

Окрім того, очільник Білого дому назвав концепцію безпілотних автомобілів "божевільною", додавши, що хотів, аби водій контролював будь-який транспортний засіб, на якому він їхав.

До слова, нещодавно у Лас-Вегасі під час виставки CES 2019 Автомобіль Tesla, який їхав у безпілотному режимі, збив російського робота Promobot. Ролик, на якому зображений момент інциденту, був опублікований на YouTube. Зазначається, що робот відхилився від маршруту і виїхав на парковку, де потрапив під колеса Tesla.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше робот Софія в ефірі одного з українських телеканалів відповіла на запитання, що вона думає про президента Росії Володимира Путіна і як ставиться до бога. Софія зізналася, що з очільником Кремля поки не знайома.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?