Розпався відомий український гурт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Розпався відомий український гурт

Розпався відомий український гурт
Джерело:  online.ua

Популярний український жіночий інді-поп гурт Panivalkova, який був створений 6 років тому, вирішив припинити свою творчу діяльність. Учасниці колективу оголосили про це на офіційних сторінках, пояснивши, що хочуть розпочати сольну кар'єру, передає ONLINE.UA.

За словами співачок, ще у 2018 році вони домовились, що гурт Panivalkova припиняє існування. Кожна з вокалісток – Ірина Кульшенко, Даша Пугачова, Ірина Лузіна – планує залишитись у шоу-бізнесі, презентувавши сольні проекти.

"Ми зустрілись після довгих канікул і маємо озвучити важливе рішення, про яке ми між собою домовились ще у 2018 році. З 1 січня 2019 проект закривається, і кожна з нас починає (або продовжує робити) свій творчий проект. Ми створили Panivalkova (або вона нас) для того, щоб ця музика несла в світ любов та щирість. Ми віддано працювали на цю ідею всі 6 років. Рішення про закриття проекту було прийнято щиро та з повагою одна до одної", - пояснили вони.

Окрім того, артистки подякували своїм прихильникам за чималу підтримку, яка відчувалась упродовж всієї їхньої кар'єри. Перед остаточним закриттям вокального проекту гурт Panivalkova планує випустити останню пісню.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що солістка популярного українського гурту KAZKA зробила несподівану заяву. У мережі Олександра Зарицька зізналась, що закохана, однак імені свого обранця не назвала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?