"Закінчився одяг?": в мережі безжалісно критикують образ Меланії Трамп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Закінчився одяг?": в мережі безжалісно критикують образ Меланії Трамп

"Закінчився одяг?": в мережі безжалісно критикують образ Меланії Трамп
Джерело:  online.ua

Дружина американського лідера Меланія Трамп взяла участь в офіційній зустрічі в Білому домі, для якої обрала стильний рожевий костюм, який вже одягала у березні 2018 року. Фанати першої леді це помітили та зразу ж почали критикувати забудькуватість жінки, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що на обговоренні молодіжних програм у федеральних департаментах та агенціях Меланія Трамп виступила одним зі спікерів. Перша леді презентувала свій благодійний проект BeBest, який активно впроваджує у країнах Африки та США.

"Сьогодні була чудова можливість почути від усіх агентств про програми, які найбільшою мірою відповідають нашій політиці. Я з нетерпінням чекаю спільної роботи з міжвідомчою робочою групою з питань молодіжних програм, щоб допомогти дітям отримати підтримку і все необхідне для навчання", – розповіла Меланія Трамп після офіційної події.

На знакову зустріч чарівна Меланія прийшла у рожево-персиковому штанному костюмі від Emilio Pucci, який доповнила світлою кофтою.

"Закінчинвся одяг? Чому постійно повторюються образи?; це свідчить про те, що вона дуже економна; гарний костюм, проте я його вже бачила; Меланія така забудькувата; виглядає ніжно та розкішно: одне й те саме", - пишуть фанати першої леді в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп здивувала дивною емоцією під час зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?