"Це складна робота": голова Алтаю просить Путіна про відставку
Категорія
Світ
Дата публікації

"Це складна робота": голова Алтаю просить Путіна про відставку

"Це складна робота": голова Алтаю просить Путіна про відставку
Джерело:  online.ua

Керівник Республіки Алтай Олександр Бердніков подав заяву про відставку, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

"У зв'язку із завершенням терміну моїх повноважень на посаді голови Республіки Алтай і переходом на іншу роботу, мною подано заяву президенту Російської Федерації Володимиру Володимировичу Путіну про добровільну дострокову відставку з цієї посади", – написав Бердніков.

Окрім того, він ще раз підкреслив, що відставка була добровільною. Бердніков подякував президенту РФ "за можливість керувати такий тривалий період таким чудовим і красивим регіоном".

"Але всьому настає розумна межа. 13 років роботи на чолі будь-якого регіону – це серйозний термін. Робота ця складна і відповідальна, вимагає повної віддачі моральних і фізичних сил. Нам багато що вдалося зробити, але також великим є вантаж невирішених проблем, що накопичилися за довгі роки. Для їх вирішення потрібні нові сили, нова енергія, нові сучасні підходи, новий керівник республіки", – додав Бердніков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні заочно засудили до 13 років позбавлення волі уповноваженого представника Президента РФ у так званому "Кримському федеральному окрузі" Олега Бєлавєнцева.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?