З'їхали з глузду: Росія взялася рахувати борг України "за 23 роки анексії Криму"
Категорія
Політика
Дата публікації

З'їхали з глузду: Росія взялася рахувати борг України "за 23 роки анексії Криму"

З'їхали з глузду: Росія взялася рахувати борг України "за 23 роки анексії Криму"
Джерело:  online.ua

Голова Держдуми В'ячеслав Володін повідомив про створення спеціальної робочої групи в нижній палаті, яка оцінить збиток, нібито завданий Україною окупованому Росією Криму. З даною заявою чиновник виступив на засіданні Держдуми, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Володін також зазначив, що робоча група створена на чолі з першим віце-спікером Думи Іваном Мельниковим.

"Що стосується аналізу шкоди і збитків, завданих Криму і Севастополю за 23 роки анексії Криму і Севастополя Україною, ми це питання обговоримо сьогодні на раді Державної Думи, і будемо переходити до прийняття конкретних рішень, в рамках яких ми постараємося з залученням економістів, вчених, академії наук, за участю представників регіонів, вивчаючи ситуацію і в Криму, і в Севастополі, вийти на підсумковий документ", - сказав Володін.

Нагадаємо, нещодавно президент РФ Володимир Путін у своєму найближчому оточенні визнав, що анексія Криму була помилкою, але не має наміру визнавати це публічно. Про це в ефірі українського телеканалу заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Як повідомляв ONLINE.UА, російська влада розраховує на повторний "референдум" про статус окупованого Криму,  який, на думку РФ, допоможе остаточно "узаконити" анексію українського півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?