Зраджував та бив: TAYANNA шокувала зізнанням про колишнього чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зраджував та бив: TAYANNA шокувала зізнанням про колишнього чоловіка

Зраджував та бив: TAYANNA шокувала зізнанням про колишнього чоловіка
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка TAYANNA відверто зізналася, що в минулому пережила і зради коханого, і побої. У спілкуванні з телеведучою Машою Єфросиніною артистка відповіла на питання про особисте життя. Жінка наголосила, що зараз чітко знає, що не хоче більше переживати зраду, бо це той біль, з яким дуже важко впоратися, передає ONLINE.UA.

"Я точно знаю, що я не хочу бути коханкою і точно не хочу переживати зраду... Це я вже пережила, і знаю, як це. Мені зраджували, і не один раз. Мій чоловік. Навіть на сьогодні не можу цього пробачити, хоча разом ми з ним вже давно не живемо", – розповіла TAYANNA.

Також артистка зізналася, що не тільки зради чоловіка призвели до їхнього розлучення. TAYANNA у першому шлюбі ставала жертвою побоїв. При цьому артистка додала, що чоловік був не впевнений у собі, тому таким чином намагався самоствердитись.

"Він на мене піднімав руку. Це, напевно, найбільша рана, яка може бути у жінки... При чому, я досі не знаю, яким чином це все з себе "очищати". Тому що я займалася різними духовними практиками, медитаціями, але розумію, що до цих пір не звільнилася від цього болю, від цієї образи. Вона ще в мені живе. І тому в мене є проблеми у знайомстві з чоловіками, бо всередині є образа на них", – розповіла артистка.

Як повідомляв ONLINE.UA, минулого літа популярна українська співачка TAYANNA презентувала свій новий хіт під назвою "Фантастична жінка". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?