ЗМІ дізналися шокуючі подробиці смерті скандального радника Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися шокуючі подробиці смерті скандального радника Путіна

ЗМІ дізналися шокуючі подробиці смерті скандального радника Путіна
Джерело:  online.ua

 Журналісти відомого видання The Sunday Times, проаналізувавши медичний звіт зі 149-ти сторінок, який отримала радіокомпанія "Радіо Вільна Європа" (RFE), прийшли до висновку, що скандально відомий політик Михайло Лєсін – екс-міністр Росії у справах друку, телерадіомовлення і засобів масових комунікацій – загинув схоже не після банального алкогольного отруєння і падіння, як вважали раніше.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт ЗМІ.

"За новими даними, колишній заможний радник російського президента Путіна, тіло якого знайшли у номері вашингтонського готелю, отримав травму шиї, яка зазвичай трапляється тоді, коли людину душать або вішають", – сказано в повідомленні.

Михайло Лєсін

Окрім того, у документі зазначається, що 57-річний Михайло Лєсін отримав перелом під'язикової кістки "у момент" своєї смерті чи "приблизно у той же час", коли він помер в листопаді 2015 року. У 2016 році поліція і прокуратура США в Вашингтоні дійшли висновку, що смерть Лєсіна була випадковою і виникла унаслідок травм, пов'язаних з ударами тупими предметами по голові, шиї, тулубу, верхнім і нижнім кінцівкам, "які були викликані падінням ". Супутньою причиною була названа гостра інтоксикація етанолом.

"Доповідь, ймовірно, підкладе дров у багаття скепсису щодо версії, згідно з якою Лєсін помер унаслідок падіння у стані сп'яніння. Документи, передані RFE бюро судово-медичної експертизи Вашингтона, ставлять під сумнів цей висновок", – пише The Sunday Times.

 Також вдалося з'ясувати, що протягом кількох місяців, що передували смерті, Лєсін час від часу відвідував США, вірогідно, після сварок з представниками кремлівської еліти. Лєсін не був дисидентом, але після того, як було знайдено його тіло, з'явилися припущення, що він міг обурити Москву своїм співробітництвом зі службами розвідки США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Монако  працівники поліції після допиту затримали російського мільярдера Дмитрія Риболовлєва, якого вважають другом і соратником президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?