Компанія Disney поглинула 21st Century Fox, заплативши неймовірну суму
Категорія
Культура
Дата публікації

Компанія Disney поглинула 21st Century Fox, заплативши неймовірну суму

Компанія Disney поглинула 21st Century Fox, заплативши неймовірну суму
Джерело:  online.ua

Компанія Walt Disney Company поглинула відому кінокомпанію 21st Century Fox, за угодою заплативши за неї 71 мільярд доларів, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

В угоді сторін зазначається, що Disney отримає кіностудію 20th Century Fox, телевізійні мережі National Geographic, Sky і FX, 30% частку стрімінгового сервісу Hulu, а також авторські права на мультсеріал «Сімпсони», фільми «Люди-X», «Аватар» та інших кінофраншизи.

Варто зазначити, що в результаті угоди створять нову компанію New Fox, до якої ввійде мовленнєва компанія Fox Broadcasting, регіональні телестанції Fox TV, а також кабельні канали Fox Sports і Fox Newі.

Про плани Walt Disney Company викупити 21st Century Fox стало відомо наприкінці 2017 року.

Компанія Волта Діснея (англ. The Walt Disney Company) — одна з найбільших корпорацій індустрії розваг у світі. Заснована 16 жовтня 1923 братами Волтером і Роєм Діснеями як невелика анімаційна студія, станом на червень 2015 року є однією з найбільших голлівудських студій, власником 11-ти тематичних парків і двох аквапарків, а також декількох мереж телерадіомовлення, до числа яких відноситься Американська телерадіомовна компанія (Ей-Бі-Сі).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що генерального директора кінокомпанії Warner Brothers Кевіна Цудзіхару звинуватили у сексуальних стосунках з акторкою в обмін на її кар’єру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?