"Борг" за Крим: в Україні нарешті відповіли на цинічну вимогу Кремля
Категорія
Україна
Дата публікації

"Борг" за Крим: в Україні нарешті відповіли на цинічну вимогу Кремля

"Борг" за Крим: в Україні нарешті відповіли на цинічну вимогу Кремля
Джерело:  online.ua

Очільник українського МЗС Павло Клімкін звернувся до влади РФ, нагадавши, що Україна може попросити від неї компенсацію "за кілька століть російської окупації", передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

Саме так український дипломат прокоментував заяви спікера Держдуми В'ячеслава Володіна, що Україна нібито винна Росії за погане утримання Криму.

"У них там в Держдумі чергова криза жанру - взялися рахувати "борг України за 23 роки анексії Криму": створили робочу групу, оцінюють збитки, все серйозно. У нас чомусь нікому на думку не спадало вимагати компенсації за кілька століть російської окупації України? А хоча…", - написав український міністр.

 Зазначимо, що 20 березня голова Держдуми В'ячеслав Володін заявив про створення спеціальної робочої групи в нижній палаті, яка оцінить збиток, нібито завданий Україною окупованому Росією Криму. Ще до цього російський чиновник заявляв, що влада України повинна відшкодувати анексованому Криму втрати, які нібито протягом 25 років зазнав півострів від "руйнівної політики". Також, за його словами, повинен буде заплатити і Європейський Союз, який підтримує Україну.

Як повідомляв ONLINE.UА,  у Путіна з’явився новий план на окупований Крим. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?