Найнижчий рівень у світі: Україна очолила ще один антирейтинг
Категорія
Україна
Дата публікації

Найнижчий рівень у світі: Україна очолила ще один антирейтинг

Найнижчий рівень у світі: Україна очолила ще один антирейтинг
Джерело:  online.ua

Результати дослідження аналітично-консультативної компанії Gallup за 2018 рік підтверджують, що в Україні зберігається найнижчий у світі рівень довіри населення до влади – лише 9 відсотків, передає ONLINE.UA.

"Найнижчий рівень довіри у світі другий рік поспіль", - коментують цифру аналітики.

Що особливо цікаво, коли президентом був Віктор Янукович, цей показник сягав 24%.

Варто зазначити, що у пост-радянських країнах довіра до керівництва держави у середньому складає 48%, світовий середній рівень – 56%.

Дослідники зазначають, що відразу після обрання президентом Петра Порошенка довіру до влади в цілому відчували 24% українців, водночас дії Порошенка схвалювали 48%.

"Проте ці надії швидко зникли, оскільки багато українців побачили, що влада не в змозі виконати вимоги протестувальників Революції на Майдані. З 2015 року довіра не перевищувала 14%", - підсумовують автори дослідження.

Раніше стало відомо, що 65% українців вважають, що справи в країні йдуть у неправильному напрямку, натомість кожен п’ятий вважає, що – у правильному. Це підтверджують результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 19-28 лютого.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  українці обрали найважливішу подію 2018 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?