В Кремлі прокоментували інформацію про новий підступний план Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі прокоментували інформацію про новий підступний план Путіна

В Кремлі прокоментували інформацію про новий підступний план Путіна
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що міркування деяких ЗМІ щодо варіантів продовження терміну перебування Володимира Путіна при владі - не більше ніж "вільні вправи". Про це він заявив в ході спілкування з журналістами, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Ми ознайомилися, але це такі вільні вправи, які не мають ніякого відношення до того, що обговорюється в Кремлі", - сказав Пєсков, відповідаючи на прохання прокоментувати публікацію в Bloomberg.

Речник Кремля, стверджує, що наразі в Кремлі "напружений робочий порядок денний".

За його словами, цей порядок "щоденний, націлений на реалізацію травневого указу, терміни якого не сягають на десятиліття вперед, а обмежені буквально місяцями".

Як відомо, 21 березня агентство Bloomberg повідомило, що в Кремлі активно обговорюють варіанти, при яких Путін зможе залишатися при владі якомога довше. Зокрема, обговорюється варіант примусу Білорусі до об'єднання, завдяки чому російський президент може очолити цю нову державу і уникнути обмеження щодо президентських термінів, встановлених в Конституції.

Як повідомляв ONLINE.UА,  у Путіна з’явився новий план на окупований Крим. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?