Названо ім'я нового суперника Олександра Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названо ім'я нового суперника Олександра Усика

Названо ім'я нового суперника Олександра Усика
Джерело:  online.ua

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій наступний бій з камерунцем Карлосом Такамою (36-5-1, 28 КО), передає ONLINE.UA з посиланням на журналіста The Ring Майка Коппінджера.

За попередніми даними, бій відбудеться 18 травня в Чикаго.

Варто зазначити, що для українця це буде дебют у надважкій вазі.

На думку журналіста, Такама є ідеальним суперником для дебюту Усика у суперважкій ваговій категорії. На рахунку 38-річного француза 42 бої, в яких він здобув 36 перемог (28 дострокових), одну нічию та п’ять разів програвав (тричі достроково). У тому числі і Повєткіну – у жовтні 2014 року.

"Взагалі Такам поступався фактично в усіх поєдинках з серйозними суперниками, коли отримував право боротися за титул. Так, у 2016-му він не зміг перебоксувати Джозефа Паркера, у 2017-му Такама нокаутував Ентоні Джошуа (саме тоді француз міг стати чемпіоном світу), а влітку минулого року його "вирубив" Дерек Чісора", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, популярне видання BoxingScene назвало абсолютного чемпіона світу українця Олександра Усика найкращим боксером 2018 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?