"Він змушує нас хвилюватися": Андрій Шевченко здивував відвертим зізнанням
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Він змушує нас хвилюватися": Андрій Шевченко здивував відвертим зізнанням

"Він змушує нас хвилюватися": Андрій Шевченко здивував відвертим зізнанням
Джерело:  online.ua

Наставник збірної України з футболу Андрій Шевченко вперше прокоментував повернення до збірної Португалії Кріштіану Роналду. Він відверто зізнався, що українських футболістів "змушує хвилюватися" форма легендарного гравця, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ФФУ.

"По-перше, Португалія – сильна команда, чемпіон Європи. У плані технічних характеристик без Роналду ця збірна грала за схемою 4-4-3, а з ним – 4-4-2. Я дуже поважаю Кріштіану, це один із кращих гравців в історії футболу. Та форма, яку він показав в останніх матчах, змушує нас хвилюватися. Він не тільки чудовий гравець, але й лідер команди. Тому його повернення – суттєве посилення для Португалії", - зазначив тренер.

Окрім того, Шевченко додав, що не спілкувався перед матчем з португальським наставником донецького "Шахтаря" Паулу Фонсекою.

"Я спілкуюся з Фонсекою. Перед іграми ми завжди обговорюємо стан гравців. Але перед цим матчем я з ним не розмовляв, тому що розумію його походження. Будь-який португалець любить свою національну команду – не було сенсу говорити про це. Хоча Фонсека прекрасно почуває себе в Україні, я не питав його про збірну Португалії. У нас і так достатньо інформації", - сказав наставник синьо-жовтих.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Facebook має намір зняти документальний серіал про відомого футболіста Кріштіану Роналду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?