Пишаємося: відома американська компанія назвала українця інноватором року
Категорія
Технології
Дата публікації

Пишаємося: відома американська компанія назвала українця інноватором року

Пишаємося: відома американська компанія назвала українця інноватором року
Джерело:  ain.ua

Відома американська компанія Payoneer, яка створила одноіменну платіжну систему, оголосила лауреатів премії Entrepreneur of the Year (Підприємець року). В категорії "Інноватор року" перемогу здобув українець Максим Петрук, передає ONLINE.UA з посиланням на  ain.ua.

Зазначається, що експерти обирали переможців із 4500 претендентів. Також були названі найкращі бізнесмени у категоріях "Підприємець року", "Спеціаліст в e-commerce року", "Фрілансер року" та "Партнер року".

Вказано, що українець заснував компанію WeSoftYou, що займається створенням програмного забезпечення. Він створив її на початку 2018 року. За рік вона зросла з 3 до 23 людей. На рахунку компанії – понад 20 закритих проектів.

"Коли мені було 24, я вже 10 років як працював, але вирішив піти в IT-галузь. Ніхто не наймав мене через відсутність досвіду. Саме тоді я зрозумів, що повинен сам створити собі робоче місце. Через рік народився проект WeSoftYou", - поділився своєю історією молодий український інноватор.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українські програмісти офісу компанії GlobalLogic виконують половину роботи із створення найбільш передового у світі програмного забезпечення для звукозапису Pro Tools американської компанії Avid.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?