"Крихітний янгол": Оля Цибульська вперше показала свого сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Крихітний янгол": Оля Цибульська вперше показала свого сина

"Крихітний янгол": Оля Цибульська вперше показала свого сина
Джерело:  24 канал

Популярна українська співачка та телеведуча Оля Цибульська, яка чотири роки старанно оберігала сина від публічності, нарешті наважилася показати прихильникам своє маленьке янголятко, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Українська красуня зауважила, що публічність – свідомий крок та велика відповідальність. Відтак чекала, аби дорослий син був готовий стати прикладом для інших.

Журналісти, які влаштували Цибульській із сином ніжну фотосесію, розповідають про особливий зв'язок, який існує між мамою та дитиною. Нестор заливається заразливим сміхом, міцно пригортає Олю, дарує їй квіти та ніжно зізнається в любові, а поміж тим дуркує та пародіює знімальну групу.

За словами самої співачки, представники ЗМІ постійно розпитують про чоловіка. Та ніхто і не здогадується, що у неї є інший. З ним вона сміється цілий день і балакає опівночі. Він переконує, що Оля найкрутіша дівчина в світі і робить найцінніші подарунки.

"Разом ми найщасливіші. Зрештою, я не можу його більше приховувати і наважилася показати цілій країні, бо він зізнався, що готовий. Шукайте на обкладинці глянцю, ви теж не зможете встояти", - каже зіркова красуня.

"Крихітний янгол; який красивий хлопчик; дуже схожий на Олю; чарівна родина; хотілося б ще татка побачити", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Цибульська відверто розповіла про зраду близьких друзів. Красуня зазначила, що після того, як вона стала відомою, з її оточення зникло чимало людей, яких вона вважала близькими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?