Чи буде Путін нападати на країни НАТО - Пентагон озвучив неочікуваний прогноз
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи буде Путін нападати на країни НАТО - Пентагон озвучив неочікуваний прогноз

Чи буде Путін нападати на країни НАТО - Пентагон озвучив неочікуваний прогноз
Джерело:  online.ua

Глава об'єднаного комітету начальників штабів ВС США генерал Джозеф Данфорд вважає, що у президента країни-агресора Росії Володимира Путіна немає планів нападу на країни НАТО. Він пояснив, що ціна, яку доведеться заплатити за це, буде сильно перевищувати можливу вигоду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

"Я не думаю, що зараз Володимир Путін має намір атакувати союзників по НАТО в звичайному сенсі цього слова, оскільки очевидно, що та ціна, яку доведеться заплатити за це, буде сильно перевищувати можливу вигоду", – каже Данфорд.

Окрім того, генерал зауважив, що "називає Росію не противником, а конкурентом", однак у цій конкуренції є військова складова.

"Залишаючи осторонь сферу ядерних сил і говорячи тільки про інші можливості, я б назвав те, що я вже згадував – і протикорабельні крилаті ракети, і балістичні, і спектр електромагнітного озброєння, і їх можливості під водою і в космосі. Але основне – це їх здатність це все об'єднати для того, щоб поставити під сумнів нашу можливість виконати союзницькі зобов'язання перед Європою", – додав Джозеф Данфорд.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, раніше відомий астролог Влад Росс дав чіткий прогноз про те, скільки президент Росії Володимир Путін зможе протриматися на своїй посаді. Астролог передрік грандіозні зміни, які в Російській Федерації вже на підході.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?