Медведєв проводить зустріч з кумом Путіна Медведчуком: що обговорюють
Категорія
Політика
Дата публікації

Медведєв проводить зустріч з кумом Путіна Медведчуком: що обговорюють

Медведєв проводить зустріч з кумом Путіна Медведчуком: що обговорюють
Джерело:  online.ua

Прем'єр Росії Дмитро Медведєв проводить у Москві зустріч з кандидатом в президенти України Юрієм Бойком і кумом президента РФ Володимира Путіна Віктором Медведчуком, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Окрім того, зазначається, що в зустрічі також бере участь голова правління "Газпрому" Олексій Міллер.

За словами російського прем'єра, у зв'язку з "глибокою кризою" двосторонніх стосунків між Україною і Росією було потрібно провести таку зустріч.

 "У нас дійсно є важлива причина попросити зустрічі з вами, тому що стосунки України і Росії вкрай важливі для нашої економіки. Сьогодні вони переживають найважчий період в своїй історії", - сказав Медведєву кандидат у президенти України Юрій Бойко.

Медведєв додав, що потрібно обговорити "газову складову, оскільки, в цьому році закінчується термін дії угод в газовій сфері, і необхідно визначитися, що робити далі". Зустрілися політики в резиденції Медведєва в Горках.

Варто зазначити, що російський прем'єр - кум Медведчука. Так, дружина Медведєва разом з Путіним хрестили доньку Медведчука.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  президент РФ Володимир Путін розповів, що його кум, лідер проросійської організації "Український вибір — право народу" Віктор Медведчук літав у Росію, щоб домовиться про звільнення 24 українських моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?