Монатік розповів, як познайомився з дружиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Монатік розповів, як познайомився з дружиною

Монатік розповів, як познайомився з дружиною
Джерело:  YouTube

Відомий український співак Монатік в ефірі випуску програми "Слава+" розповів про свою дружину і поділився історією їхнього знайомства, передає ONLINE.UA з посиланням на "Люкс.ФМ".

Варто зазначити, що Димтро Монатик не є любителем афішування своїх стосунки, рідко публікує фото дітей та дружини, однак цього разу вирішив розкрити деякі подробиці їхніх стосунків в родині.

Монатік говорить про Ірину (дружина співака, – ред. ) як про найважливішу людину у своєму житті.

"Мені дуже пощастило. З огляду на те, з ким вона починала свої відносини, щирі, абсолютно безкорисливі, і куди ми разом прийшли – це дуже великий шлях. Це набагато більше, ніж любов. Вона йде поряд з повагою, взаєморозумінням. Вона – мій найкращий друг. Я завжди, як і в першу нашу ніч, можу з нею розмовляти годинами про все на світі", - каже співак.

Він також зізнався, що познайомився зі своєю майбутньою дружиною під час зустрічі зі своєю приятелькою.

"Ми обидвоє з Луцька, ось тільки познайомилися ми в Києві. Я взагалі йшов на зустріч з подругою Кариною – нашою спільною подругою, яка сьогодні хрещена мама нашого первістка. Завдяки їй і відбулося знайомство", - розповів артист.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Монатік розкрив свої плани щодо концертів у Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?