Переговори Трампа та Меркель - з'явилися перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговори Трампа та Меркель - з'явилися перші подробиці

Переговори Трампа та Меркель - з'явилися перші подробиці
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп і канцлерка Німеччини Ангела Меркель у телефонній розмові обговорили питання, які стосуються фінансування НАТО, України і торгівлі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Білого дому та уряд ФРН.

Зазначається, що розмова керівників двох держав стосувалася торгівлі, дискусій щодо "Брекзиту" у Великій Британії та майбутніх зустрічей. Високопоставлений представник адміністрації Трампа також зазначив, що йшлося і про фінансування НАТО.

В свою чергу, представник уряду Німеччини Стефан Сейберт заявив, що розмова також стосувалася питань, пов'язаних із Україною, але не конкретизував, про що йшлося.

Як відомо, Дональд Трамп вже давно критикує Німеччину та інших союзників НАТО за те, що вони, за його словами, не платять достатньо для власної оборони, що стає фінансовим тягарем для США і лягає на плечі американських платників податків.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, глава об’єднаного комітету начальників штабів ВС США генерал Джозеф Данфорд вважає, що у президента країни-агресора Росії Володимира Путіна немає планів нападу на країни НАТО. Він пояснив, що ціна, яку доведеться заплатити за це, буде сильно перевищувати можливу вигоду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?