Чи була змова Трампа з Кремлем: нарешті опубліковано результат резонансного розслідування
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи була змова Трампа з Кремлем: нарешті опубліковано результат резонансного розслідування

Чи була змова Трампа з Кремлем: нарешті опубліковано результат резонансного розслідування
Джерело:  online.ua

Ані президент США Дональд Трамп, ані будь-хто з його помічників не вступали у змову і не координували втручання Росії у вибори 2016 року. Це зазначається у висновках резонансного розслідування, проведеного спецпрокурором Робертом Мюллером.

Результати розслідування були оприлюднені 24 березня генеральним прокурором США Вільямом Барром, передає ONLINE.UA з посилання на The New York Times.

За словами генпрокурора, у команди Мюллера немає висновків про те, що Трамп незаконно перешкоджав правосуддю.

"Слідчі спецпрокурора не мали достатніх доказів, щоб встановити, що Трамп вчинив злочин", - заявив Барр і додав: "Хоча у доповіді немає висновку про те, що президент вчинив злочин, він не звільняє його від відповідальності".

Зазначається, що 24 березня Барр передав Конгресу резюме доповіді за підсумками розслідування: глава Юридичного комітету Палати представників Джерольд Надлер повідомив, що отримав "дуже короткого листа" Мін'юсту з приводу доповіді Мюллера.

Прес-секретар президента Хоган Гідлі у свою чергу заявив, що Білий дім поки не отримав тексту доповіді і не був проінформований про його зміст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  американський Конгрес розпочав розслідування щодо ймовірного перешкоджання правосуддю та зловживання владою з боку президента Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?