Син Трампа вимагає звільнення пані посла США в Україні Марі Йованович
Категорія
Світ
Дата публікації

Син Трампа вимагає звільнення пані посла США в Україні Марі Йованович

Син Трампа вимагає звільнення пані посла США в Україні Марі Йованович
Джерело:  online.ua

Син президента США Дональд Трамп-молодший розкритикував посла в Україні Марі Йованович, заявивши, що не розуміє її зауважень у бік Білого дому, передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter політика.

"Нам потрібно більше Річардів Гренеллів (посол США у Німеччині, - ред.) і менше цих жартівників серед послів. Заклики до заміни американського посла Обами в Україні зростають", - написав Трамп-молодший.

Варто зазначити, що у ФРН закликають оголосити  персоною нон грата  посла США Гренелла після того, як він розкритикував німецький план оборонних витрат.

До повідомлення Трамп-молодший додав посилання на статтю видання The Daily Wire, в якій колишній федеральний прокурор США Джо ДіГенова заявив, що Йованович необхідно відкликати з посади після критичних заяв на адресу адміністрації Трампа.

"Нинішній посол Сполучених Штатів Марі Йованович погано говорила про президента Сполучених Штатів українським чиновникам і сказала їм не слухати і не турбуватися про політику Трампа, тому що йому збираються оголосити імпічмент", - сказав екс-прокурор США.

Видання з посиланням на джерело в Білому домі також повідомляє, що "Трамп намагається прибрати цей пережиток Обами з її посади в Україні вже більше року".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що представниця США в Україні Марі Йованович в Українській академії лідерства заявила, що в Україні можливий "польський сценарій" у разі запровадження всебічних економічних реформ та утвердження верховенства права.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?