Смерть Кіта Флінта: учасники гурту The Prodigy несподівано звернулись до фанатів
Категорія
Культура
Дата публікації

Смерть Кіта Флінта: учасники гурту The Prodigy несподівано звернулись до фанатів

Смерть Кіта Флінта: учасники гурту The Prodigy несподівано звернулись до фанатів
Джерело:  online.ua

Родина та друзі музиканта Кіта Флінта, який нещодавно вчинив самогубство, готуються до прощання з артистом, яке заплановане на 29 березня. Учасники колективу The Prodigy запросили усіх фанатів приєднатись до церемонії та по-особливому провести свого кумира в останню путь, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що сама церемонія прощання з Кітом Флінтом буде відкрита тільки для найближчих родичів та друзів, однак все буде відтворюватись за допомогою динаміків, встановлених ззовні. Окрім цього, учасники The Prodigy запропонували прихильникам долучитись до жалобної процесії та провести артиста в останню путь.

"Запрошуємо шанувальників вишикуватися уздовж шляху проходження процесії, яка стартує о 15:00 у п'ятницю, 29 березня, в місті Брейнтрі (графство Ессекс), щоб проводити оваціями в останню путь Кіта",– написали музиканти, додавши до допису карту з маршрутом.

Кіт Флінт -  англійський співак і танцюрист, найбільш відомий як вокаліст гурту The Prodigy. Флінт виконував основну партію у найуспішніших синглах The Prodigy — «Firestarter» і «Breathe», які були випущені у 1996 році. Був також відомий як власник та менеджер команди з мотоциклетного спорту — Traction Control, мотоциклами якої є Yamaha YZF-R6.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що культовий шведський діджей Avicii, якого знайшли мертвим 20 квітня, покінчив життя самогубством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?