Вчені розповіли, як жінкам уповільнити процес старіння
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені розповіли, як жінкам уповільнити процес старіння

Вчені розповіли, як жінкам уповільнити процес старіння
Джерело:  online.ua

Старіння – природний процес, який не можна зупинити, незважаючи на те, що кожна жінка мріє завжди залишатися молодою та красивою. Однак цей процес ми можемо уповільнити, якщо скористаємося порадою вчених з Канади - вони запевняють, що запорукою жіночої довгої молодості можуть бути діти, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Дослідники з канадського Університету Саймона Фрейзера стверджують, що чим більше дітей народила жінка, тим повільніше в її організмі протікають процеси старіння.

"Науковці провели дослідження серед 75 жінок. Вони встановили, що у представниць прекрасної статі, які мають більше дітей, теломери – ділянки на кінцівках хромосоми ДНК – довші. Саме вони відповідають за зношення клітин в організмі", - сказано в повідомленні.

Дослідники припускають, що така причина може бути викликана підвищеним рівнем естрогену. Він виділяється під час вагітності й слугує антиоксидантом, що захищає клітини від старіння.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська фітнес-тренерка Аніта Луценко продовжує активно наповнювати свій блог корисними порадами щодо схуднення та догляду за собою. Цього разу спортивна красуня вирішила звернути увагу на харчування, а також на продукт, який провокує швидке старіння шкіри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?