Це потрібно побачити: представлено офіційний талісман Євро-2020
Категорія
Спорт
Дата публікації

Це потрібно побачити: представлено офіційний талісман Євро-2020

Це потрібно побачити: представлено офіційний талісман Євро-2020
Джерело:  online.ua

На стадіоні в Амстердамі представили офіційний талісман Євро-2020. Ним став Скіллзі (Skillzy). Разом з ним вперше за часи проведення чемпіонатів Європи, разом з маскотом будуть живі люди – фристайлери Лів Кук та Тобіас Бекс. Презентація пройшла перед матчем між збірними Нідерландів та Німеччини, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт УЄФА.

Зазначається, що Скіллзі любить фристайл та вуличну культуру, він може грати у футбол як у парку, так і на великих стадіонах.

Варто зазначити, що в УЄФА вперше вирішили використати реальних постатей як символів чемпіонату Європи. Ліз Кук та Тобіас Бек – професійні фристайлери. Британка є чинною чемпіонкою світу, послом UEFA Women's Football та працює репортером на матчах Ліги чемпіонів. Норвежець теж має у своєму активі звання чемпіона світу та Європи.

Нагадаємо, що Євро-2020 - це 16-й чемпіонат Європи з футболу, який триватиме з 12 червня по 12 липня 2020 року. Участь у ньому візьме 24 збірних. Турнір відбудеться в 12 різних містах 12-и країн Європи. Фінал чемпіонату Європи з футболу 2020 року прийме стадіон "Вемблі" в Лондоні. Матчі турніру також прийматимуть Баку, Мюнхен, Рим, Санкт-Петербург, Копенгаген, Бухарест, Амстердам, Дублін, Більбао, Будапешт та Глазго.

Як повідомляв ONLINE.UA, наставник збірної України з футболу Андрій Шевченко вперше прокоментував повернення до збірної Португалії Кріштіану Роналду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?