"Що це було?!": в Україні відреагували на переговори Бойко і Медведчука з Медведєвим
Категорія
Політика
Дата публікації

"Що це було?!": в Україні відреагували на переговори Бойко і Медведчука з Медведєвим

"Що це було?!": в Україні відреагували на переговори Бойко і Медведчука з Медведєвим
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС України Павло Клімкін хоче знати, чи обговорювали кандидат в президенти Юрій Бойко і кум президента РФ Віктор Медведчук у Москві питання звільнення українських політв'язнів і військовополонених, передає ONLINE.UA.

"Головне - я це говорю не тільки як міністр закордонних справ, а й як український громадянин - я б дуже хотів почути від тих, хто їздив в Москву, як вони обговорювали там питання звільнення наших заручників, політичних ув'язнених і військовополонених, чого вони досягли... Як вони обговорювали окуповані території і Донбасу, і Криму. Якщо це не обговорювалося, чи були найголовнішими питаннями на порядку денному, то у мене питання навіть не з політичної точки зору: що це було?", - запитує глава МЗС.

Окрім того, український дипломат наголосив, що відвідування столиці Російської Федерації кандидатом в президенти є демонстрацією позиції.

"Я б не вживав слово" візит "до цієї поїздки, це явно занадто високий стиль. Що стосується пана Медведчука, то ніщо в його контактах з Росією не є для нас сюрпризом. Що стосується відвідин Москви кандидатом в президенти України паном Бойко, то це , звичайно, дуже чітке висловлювання позиції, навіть демонстрація позиції ", - сказав дипломат.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  президент РФ Володимир Путін розповів, що його кум, лідер проросійської організації "Український вибір — право народу" Віктор Медведчук літав у Росію, щоб домовиться про звільнення 24 українських моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?