В США порівняли українські вибори з шоу "Холостяк"
Категорія
Світ
Дата публікації

В США порівняли українські вибори з шоу "Холостяк"

В США порівняли українські вибори з шоу "Холостяк"
Джерело:  online.ua

 Авторитетне американське видання Washington Post зазначає, що межа між політикою та реаліті-шоу стає все менш помітною у всьому світі, проте в Україні вона зникла остаточно.На думку редакції, пошуки дружини кандидата у президенти Ігоря Шевченка ще можуть конкурувати у зухвалості із політичними амбіціями комедійного актора Володимира Зеленського, передає ONLINE.UA.

Автор матеріалу підкреслює, що "політично-романтична програма" Шевченка має дуже відверту і водночас претензійну назву: "Хочеш стати дружиною президента?". Це відповідає концепції популярного реаліті-шоу.
Журналіст наголошує, що це не найбільш зухвалий випад у президентській гонці цього року, адже одним із лідерів опитувань є комедійний актор Володимир Зеленський, "єдиний політичний досвід якого полягає лише в тому, що він грав президента України в телесеріалі".

Ще одним зі скандальних моментів видання називає реєстрацію кандидатури Юрія Тимошенка, мета якого, вірогідно, відібрати частину голосів у Юлії Тимошенко.

Американське видання закликає не перетворювати політичне життя країни в реаліті-шоу.

Як повідомляв  ONLINE.UA, влада РФ надіється, що на президентських виборах 2019 року в Україні переможе "президент миру, а не війни". Так, речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що кращим у президентських перегонах в Україні вважається той кандидат, який "доб’ється миру в країні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?