Аналітик розповів, що буде з курсом долара напередодні виборів
Категорія
Україна
Дата публікації

Аналітик розповів, що буде з курсом долара напередодні виборів

Аналітик розповів, що буде з курсом долара напередодні виборів
Джерело:  24 канал

Старший аналітик "Альпарі" Вадим Іосуб зауважив, що передвиборна кампанія навіть на своєму фініші не зробила істотного впливу на валютний ринок. Не позначаться сильно на ринку і самі вибори, якщо їх результат буде близький до того, що показують зараз соціологічні опитування, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Він також додав, що цього тижня фінансові аналітики очікують помірного зниження долара до гривні.

"Долар на міжбанку може торгуватися через тиждень близько 26,8 гривні, а готівковий долар в банках може торгуватися між 26,7 і 26,9 гривні", - каже Іосуб.

Як відомо, мнулого тижня курс долара до гривні знизився на всіх сегментах валютного ринку на 0,2-0,8%. З минулого понеділка офіційний курс долара США, встановлений НБУ, знизився з 27,01 грн до 26,96 грн (-0,2%).

Попит/пропозиція долара на міжбанку, за даними компанії "Укрділінг", за цей же час знизилися з 27,12-27,15 до 26,89-26,92 (-0,8%).

Середні курси купівлі / продажу готівкового долара в банках за тиждень знизилися з 26,95-27,25 до 26,83-27,08 (-0,5% /- 0,6%).

Як повідомляв ONLINE.UA, очільниця Мінфіну України Оксана Маркарова заявила, що в поточному році Україні необхідно позичити близько 4 млрд доларів, адже на погашення та обслуговування державного боргу потрібно витратити 418 мільярдів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?