Екс-офіцер ЗСУ перейшов на бік ворога і вкрав секретні документи
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-офіцер ЗСУ перейшов на бік ворога і вкрав секретні документи

Екс-офіцер ЗСУ перейшов на бік ворога і вкрав секретні документи
Джерело:  24 канал

Екс-заступник начальника служби захисту інформації Донецького обласного військкомату в Маріуполі Юрій Аушев перейшов на сторону проросійських бойовиків. У військкоматі Маріуполя підтвердили інформацію про втечу Аушева, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Вказано, що із собою чоловік забрав ще й секретні документи, про це бойовики спочатку повідомили на одному з каналів у Telegram. Мовляв, документацію досліджують спецслужби так званої "ДНР".

Варто зазначити, що втікача вже встигли показати й на одному з російських телеканалів. Тамтешнім журналістам він розповідав про нелегку службу в ЗСУ і про секретні файли, які він привіз з собою – нібито для того, щоб забезпечити собі та своїй сім'ї мирне життя.

Нагадаємо, нещодавно екс-заступниця командира полку "ДНР" Світлана Дрюк перейшла на бік української армії. Варто зазначити, що їй у цьому допомогли українські спецслужби. Перехід жінки на бік української армії не міг залишитися без коментарів з боку прибічників Путіна. Так, кремлівська пропаганда стверджує, що Дрюк захопили українські спецслужби та цьому неабияк посприяв чинний президент Петро Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що так звана "міс ДНР" Анастасія Бабир виступила з несподіваним закликом до бойовиків Донбасу. Вона звернулася до російських військових і попросила їх виїхати з Донбасу, так як немає зовсім ніяких надій на краще.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?