Макгрегор заявив про завершення кар'єри
Категорія
Спорт
Дата публікації

Макгрегор заявив про завершення кар'єри

Макгрегор заявив про завершення кар'єри
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий боєць змішаного стилю Конор Макгрегор оголосив, що завершує кар'єру у змішаних бойових мистецтвах (MMA).Про це він написав у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

Окрім того, Конор побажав розвитку у цьому виді спорту своїм вже колишнім колегам.

"Агов, хлопці, швидке оголошення! Я вирішив відійти від спорту, офіційно відомого як "Змішане бойове мистецтво". Бажаю всім своїм колишнім колегам успіху у змаганнях. У цій справі я тепер приєднуюсь до тих, хто уже у відставці", – написав Макгрегор.

Конор Макгрегор - 30-річний ірландський спортсмен, один з найпопулярніших бійців UFC. Загалом він провів 25 поєдинків, здобувши 21 перемогу 18 з яких достроково, і зазнав чотири поразки. Перший чемпіонський титул UFC Макгрегор здобув у 2015 році. Також спортсмен став першим в історії бійцем організації, який одночасно володів двома титулами у різних вагових категоріях: напівлегкій та легкій.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Флориді, США, заарештували ірландського бійця змішаного стилю MMA Конора Макгрегора — його звинувачують у нападі, збройному пограбуванні другого ступеня і злочинному хуліганстві третього ступеня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?