Політолог назвав головний фактор, який може серйозно змінити рейтинги кандидатів у президенти
Категорія
Україна
Дата публікації

Політолог назвав головний фактор, який може серйозно змінити рейтинги кандидатів у президенти

Політолог назвав головний фактор, який може серйозно змінити рейтинги кандидатів у президенти
Джерело:  online.ua

Голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що кандидати в президенти не можуть запропонувати щось таке, що кардинально вплине підтримку виборців. Суттєво вплинути на ситуацію може тільки один фактор – якщо щось трапиться з головними кандидатами в фізичному плані.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Політолог запевняє, що компромату в останні дні кампанії буде достатньо. Це може вплинути на рейтинги, в першу чергу, Порошенка і Тимошенко. Але у них стійкий виборець. Хоча, нагадує політолог, корупційний скандал з "Укроборонпромом" трохи знизив рейтинг Порошенка.

"Боротьба за друге місце буде дуже напруженою між Порошенком і Тимошенко. Кардинально змінити розстановку сил може тільки одне: якщо щось фізично трапиться з одним з фаворитів. Але сценарій, що хтось з другої трійки або тих, хто на 6-7 місці, опиниться у другому турі, малоймовірний", - каже Фесенко.

Політолог пояснив, що дані соцопитувань різняться, оскільки це пов'язано з вибіркою. Тобто і рівень соціологічної похибки може бути меншим або більшим.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше старший британський журналіст і віце-президент Центру аналізу європейської політики (CEPA) у Вашингтоні Едвард Лукас зробив  прогноз про плани Путіна на президентських виборах в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?