На Донбасі українські воїни ліквідували позицію проросійських бойовиків
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі українські воїни ліквідували позицію проросійських бойовиків

На Донбасі українські воїни ліквідували позицію проросійських бойовиків
Джерело:  online.ua

Ворог активізував обстріли на передовій. 25 березня двоє українських бійців зазнали поранень. Натомість, військові ЗСУ знищили вогневу точку ворога, передає ONLINE.UA з посиланням на військових ЗСУ.

Вказано, що прицільним вогнем з бойової машини піхоти поблизу Мар'їнки українські захисники ліквідували позицію бойовиків, з якої ті щодня обстрілювали як армійців, так і цивільних мешканців. Після знищення позиції на териконі, звідти ворог вже не турбує українців. Проте активізувався на інших позиціях.

Наразі окупанти стріляють з підніжжя терикону, тобто з менш вигідних для себе позицій. Хоча спроб знову зайняти висоту терористи не полишають.Ще декілька днів тому ворог дуже прицільно стріляв по позиціях ЗСУ, одна з кулеметних куль ледь не залетіла до бійниці українських військових.

"Обстріляли серед білого дня. Навіть не знаю, чи то була гвинтівка чи кулемет, який одиночними стріляв. Попали в бронещит. Він свою функцію виконав: куля застрягла прямо в ньому", - розповів боєць ЗСУ Дмитро.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  на Донбасі в ході бойових дій на окупованій Луганщині загинув офіцер розвідки, майор Збройних сил України Віталій Кузнєцов родом з Івано-Франківська.  Зазначається, що він був очільником розвідки 8-о окремого гірсько-штурмового батальйону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?