ЗМІ дізналися, чому українські вибори лякають Захід
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ дізналися, чому українські вибори лякають Захід

ЗМІ дізналися, чому українські вибори лякають Захід
Джерело:  online.ua

Європейські дипломати, що базуються в Брюсселі та Києві, висловили занепокоєння трійкою лідерів президентських перегонів в Україні. Про це йдеться в статті агентства Reuters "Непередбачувані вибори змусили друзів України насторожитися".

Автор матеріалу питав дипломатів ЄС про трьох основних кандидатів у президенти, які є лідерами соціологічних опитувань, - артиста і продюсера Володимира Зеленського, чинного президента Петра Порошенка та колишнього прем'єра, а нині народного депутата Юлії Тимошенко.

"Ми точно знаємо, що отримаємо з Порошенком. Нам здається, що ми знаємо, що буде з Тимошенко. Щодо Зеленського - то ми не маємо жодного уявлення... В них усіх є вади. Немає жодного кандидата, якому б спокійно можна було сказати: "Так", - каже один з дипломатів.

Варто зазначити, що західні друзі України бачать і позитивний момент – на їхню думку, вибори в Україні, на відміну від РФ, стали справжнім змаганням претендентів на вищу державну посаду.

Як повідомляв  ONLINE.UA, авторитетне американське видання Washington Post зазначає, що межа між політикою та реаліті-шоу стає все менш помітною у всьому світі, проте в Україні вона зникла остаточно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?