Президентські вибори 2019: Вакарчук несподівано звернувся до українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Президентські вибори 2019: Вакарчук несподівано звернувся до українців

Президентські вибори 2019: Вакарчук несподівано звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Співак Святослав Вакарчук закликав усіх українців голосувати відповідально. Артист просить людей виконати свій громадянський обов‘язок: проголосувати на виборах президента 31 березня. Відповідне звернення він розмістив в Instagram, передає ONLINE.UA.

"Відмовившись від балотування на найвищу посаду в державі, я не відмовляюсь від власної відповідальності за долю країни. Я не збираюсь стояти осторонь. Я не маю права мовчати", – каже співак.

Артист зазначив, що майбутнє не можна виграти в лотерею і майбутнє – це не прикол, і вибори президента теж.

"Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче", – зазначив лідер громадської думки.

Окрім того, Вакарчук нагадав, що тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб ми з вами могли вільно обирати.

"Пам’ятаймо про це. Голосуймо відповідально! Голосуймо не "по приколу"! Не вбиваймо мрію", – закликав Вакарчук.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соліст гурту "Океан Ельзи",  співак Святослав Вакарчук заявив, що у 2019 році не братиме участі у президентських виборах, але буде працювати над змінами у країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?